Львівська спільнота фігурного катання збирає кошти для постраждалих від ракетної атаки

1052 0
Загинула бабуся, залишилась мама з неповнолітнім сином.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Львівська спільнота фігурного катання запустила збір коштів для постраждалих від ракетної атаки РФ 6 липня, внаслідок якої було зруйновано дім юної фігуристки. Гроші передадуть одній з родин, що проживала в цьому будинку. У сім'ї загинула бабуся, квартира повністю знищена. Про це повідомила керівниця школи фігурного катання Bauer Катерина Балінська.

«Друзі, як тільки сталася страшна трагедія у Львові, серед фігуристів ми відкрили збір для нашої маленької фігуристки, чия родина постраждала тої страшної ночі. Але батьки відмовились від грошей на користь сусідів, тих, хто постраждав більше. Було декілька родин, спілкувались з волонтерами, хотілось допомогти всім. Отже, відкрито збір коштів родині, що постраждала під час бомбордувань у Львові. Загинула бабця, залишилась мама з неповнолітнім сином. Квартира повністю зруйнована, мама працює прибиральницею в парку Б.Хмельницького»– зазначила вона.

Посилання на банку в Монобанк.

Номер картки: 5375411207328910

Нагадаємо, під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові, постраждали 48 людей. 

Tvoemisto.tv побувало на місці події та поспілкувалося із постраждалими мешканцями. Детальніше про це читайте за посиланням.

Зокрема, у Львові на два дні спустили прапор міста в пам'ять про загиблих внаслідок нічної ракетної атаки рф. Також львів'ян та гостей міста закликають утриматись від проведення розважальних заходів.

Тут ми зібрали усю актуальну інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!