Львівська жіноча збірна виборола Кубок України з вільної боротьби

566 0
Спортсмени вибороли три золоті, одну срібну та чотири бронзові медалі.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

Жіноча збірна Львівщини перемогла на Кубку України з вільної боротьби. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Львівщину представляли 16 чоловіків та 14 жінок. Спортсмени вибороли три золоті, одну срібну та чотири бронзові медалі. Загалом участь у змаганнях взяли збірні команди з 22 областей, за медалі у 20 вагових категоріях поборолися 270 учасників.

Читайте також: Львівський важкоатлет виборов бронзу на чемпіонаті Європи

Натомість за підсумками змагань серед жінок збірна Львівської області посіла перше загальнокомандне місце. За результатами Кубку будуть формувати склад національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи серед чоловіків та жінок, а також у ліцензійних турнірах.

Нагадаємо, що минулорічний чемпіон України Анатолій Горідько став переможцем Кубку України у сумі двоборства серед чоловіків. Змагання з важкої атлетики проходило в Ужгороді, у ньому взяли участь близько 200 спортсменів із 22 областей України. 

Наталія Вареник

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!