Львівське підприємство сплатило понад 870 тисяч за забруднення землі

1147 0
Наразі встановили 3 факти забруднення землі на території міста.
Фото умовне

Фото умовне

Приватне акціонерне товариство «Львівський локомотиворемонтний завод» сплатило 874 тис. грн штрафу за забруднення земельних ресурсів на території Львова. Про це повідомила пресслужба Державної екологічної інспекції.

«Під час проведення планової перевірки в грудні 2020 року Інспекція встановила факт забруднення підприємством земельних ділянок площею 10 кв. м, 31,5 кв. м та 35 кв. м на території міста Львова», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що товариство відмовилось добровільно сплачувати штраф, тому кошти стягнули в судовому порядку.

Читайте також: З 1 вересня з учнями львівських шкіл працюватимуть екокоучі

Ці кошти надійшли у фонд охорони навколишнього природного середовища, їх використовуватимуть для екологічних програм регіону.

Нагадаємо, що у Львові за європейським зразком зменшують кількість покосів трави на міських газонах. Детальніше про результати експерименту за посиланням.

Володимир Федорович

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!