Львівські борчині вийшли у фінал чемпіонату Європи

840 0
Троє представниць Львівщини забезпечили собі медалі хорватського Євро.
Фото: Управління спорту ЛМР

Фото: Управління спорту ЛМР

Львівські борчині продемонстрували немовірний результат на чемпіонаті Європи, що тримає у хорватському Загребі. Троє представниць Львівщини, а саме Оксана Лівач, Юлія Ткач та Алла Белінська, вийшли у фінал у своїх категоріях та забезпечили собі медалі хорватського Євро.

Алла Белінська виступає у ваговій категорії до 68 кг. У фіналі вона зустрінеться з болгаркою Юліаною Яневою. До цього етапу Алла перемогла словачку Жосанну Молнар, а у півфіналі – француженку Коумбу Ларрокве.

Юлія Ткач в ваговій категорії до 59 кг у фіналі чемпіонату Європи зустрінеться з молдованкою Анастасією Нічітою. До фіналу Юлія перемогла німку Сандру Парушевскі та борчиню з Азербайджану Альону Колеснік.

Читайте також: 21-річний боксер із Львівщини виграв турнір у Литві

Оксана Лівач в ваговій категорії до 50 кг у фіналі зустрінеться з Марією Стаднік. Марія – уродженка села Пісочна Львівської області, однак уже багато років виступає за Азербайджан. До фіналу Оксана перемогла італійку Емануеллу Луіззі та болгарку Мілену Селішку.

Нагадаємо, що нещадавно Олександра Хоменець, мешканка Дрогобича Львівської області, стала чемпіонкою України з вільної боротьби серед юніорів U-20. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!