Львівські десантники «Стугною» знищили дві бойові машини піхоти окупантів

1385 0
Росіян спалили з протиракетного комплексу «Стугна-П».

Бійці львівської 80-ої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ продовжують демілітаризувати російських окупантів. 17 червня українські захисники ліквідували дві ворожих бойових машини піхоти. Відео опублікували у Telegram-каналі Десантно-штурмових військ.

Читайте також: Львівські десантники 80-ї бригади знищили ворожий бронетранспортер, танки та більше десятка росіян

«Полювання» на рашистів та їх бронетехніку сьогодні було вдалим, та як завжди феєричним! Протитанкісти 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України знищили дві бойових машини піхоти окупантів з сучасного вітчизняного ПТРК «Стугна-П», – йдеться у повідомленні.

Десантники нагадують, що крок за кроком продовжують палити та перетворювати на металобрухт ворожу техніку разом із загарбниками.

Нагадаємо, що львівські десантники 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили близько 50 військових елітного полку рф. Бій тривав приблизно 14 годин. Тоді ворог хотів перерізати одну стратегічно важливу трасу на сході України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!