Львівські десантники зі «Стінгера» збили російський ударний вертоліт Мі-24

1218 0
Це вже 15 російський вертоліт, збитий саме підрозділами десантно-штурмових військ ЗСУ за час широкомасштабного вторгнення.
фото: скрін з відео командування Десантно-штурмових військ ЗСУ

фото: скрін з відео командування Десантно-штурмових військ ЗСУ

Львівські десантники збили російський ударний вертоліт Мі-24. Загалом на рахунку десантно-штурмових військ – уже 15 збитих вертольотів противника. Про це повідомили в командуванні Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

«Вчора в одному з районів виконання завдань підрозділом протиповітряної оборони 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ з ПЗРК «Stinger» був збитий російський ударний вертоліт Мі-24», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Воїни львівської 80-ки показали, як знищили підрозділ російських окупантів

На відео зафіксували, як палає «Крокодил» окупантів.

Додамо, що це вже 15 російський вертоліт, збитий саме підрозділами десантно-штурмових військ ЗС України за час широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Нагадаємо, львівські десантники розбили колону ворожої техніки під час оборони міста Вознесенськ на Миколаївщині та знищили кілька десятків окупантів. Також підрозділ ППО 80-ї окремої десантно-штурмової бригади влучним пострілом з ПЗРК «Ігла» знищив російську крилату ракету над селом у Миколаївській області, яка летіла в напрямок м. Кропивницького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!