Львівські десантники знищили 10 одиниць російської бронетехніки

1567 0
Українці бійці також знищили два російські танки.
Фото: Фокус

Фото: Фокус

Львівські десантники знищили близько 10 одиниць броньованої техніки, бойову машину піхоти та два танки окупантів. Про це повідомила 80-та окрема десантно-штурмова бригада Десантно-штурмових військ ЗСУ.

«У ході запеклих сьогоднішніх боїв одним із підрозділів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади знищено близько 10 броньованих одиниць техніки, а наш розрахунок ПТРК «Стугна»знищив 2 танки і БМП русні», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівські десантники 80-ої бригади знищили більше 70 одиниць ворожої техніки

Нагадаємо, львівські десантники розбили колону ворожої техніки під час оборони міста Вознесенськ на Миколаївщині та знищили кілька десятків окупантів. Також підрозділ ППО 80-ї окремої десантно-штурмової бригади влучним пострілом з ПЗРК «Ігла» знищив російську крилату ракету над селом у Миколаївській області, яка летіла в напрямок м. Кропивницького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!