Львівські «Електрони» їздитимуть столицею

4442 1
Корпорація «Електрон» виготовлятиме для Києва сучасні трамваї.
Фото: ПАТ "Концерн-Електрон" у Facebook

Фото: ПАТ "Концерн-Електрон" у Facebook

Спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс», що входить у склад корпорації «Електрон», виграло тендер на постачання Києву семи трамваїв загальною вартістю майже 184 мільйони гривень. Сучасні львівські трамваї для столиці України замовило комунальне підприємство «Київпастранс». Після підписання договору корпорація виготовить для столиці п’ятисекційні трамваї T5B64 «Електрон», – інформує прес-служба Львівської ОДА.

Читайте також: У Львові планують придбати 5 тролейбусів за кошти бюджету міста

Характеристики: довжина трамвая – понад 30 метрів, кількість пасажирів – 287 людей, ширина колії 1 524 мм (у Львові – 1 000 мм). Вагони мають низький рівень підлоги, оснащені системами вентиляції, опалення та кондиціонування, пристосовані перевозити пасажирів з особливими потребами, а також виготовлені з антикорозійних і негорючих матеріалів.

Читайте також: Які тролейбуси потрібні Львову: один новий чи 10 вживаних?

Як зазначив президент корпорації «Електрон» Юрій Бубес, зараз триває підготовка до підписання договору. Після виконання усіх необхідних дій, відповідно до чинного законодавства, розпочнуть виконувати це замовлення. Зараз на рівні Міністерства інфраструктури України триває робота над уніфікацією вітчизняних стандартів з європейськими.

Читайте також: Для львів’ян планують закупити три нові тролейбуси

«Трамваї «Електрон» – це найсучасніші українські вагони, що успішно експлуатують у Львові та комфортом яких задоволені львів’яни та гості міста. Ми переконані, що столиця теж гідно їх оцінить», – говорить Юрій Бубес.


Читайте також:
14 Липня, 2015 23:38
Я А нам більше не зро[***]?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!