Львівські лікарі успішно прооперували однорічну дівчинку, яка проковтнула насінину гарбуза

872 0
Коли дитина їла, то почала раптово плакати, а тоді кашляти та дуситися.
Фото: Охматдит

Фото: Охматдит

Львівські хірурги успішно прооперували однорічну дівчинку, яка проковтнула насінину гарбуза. Про це повідомила пресслужба Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит».

«Мама дитини розповіла, що кілька днів тому дала доньці насіння гарбуза без шкаралупи. Коли дитина їла, то почала раптово плакати, а тоді кашляти та дуситися. Також розпочалася рвота. Ймовірно, у цей час дівчинка і вдихнула насінину», – йдеться у повідомленні.

Згодом, під час сну, мама дитини почула свистячі хрипи під час дихання. Хірурги Охматдиту госпіталізували дівчинку, зробили трахеобронхоскопію (інструментальне обстеження трахеї та бронхів), а далі ендоскопічно видалили стороннє тіло з лівого нижньодольового бронха.

Наразі дитину виписали з Центру у задовільному стані.

Нагадаємо, що команда лікарів Центру дитячої медицини успішно виходила новонароджене немовля з кашлюком та двобічною пневмонією.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!