Львівські лікарі виправили складну розщілину губи 3-місячному хлопчику

777 0
Операцію здійснила міжнародна команда хірургів.
Фото: ОХМАТДИТ

Фото: ОХМАТДИТ

У рамках спільної американсько-польсько-української медичної місії в Львівському центрі дитячої медицини "Охматдит" було успішно проведено операцію з корекції складної розщілини губи для 3-місячного хлопчика з Тернопільської області.

Операцію здійснила міжнародна команда хірургів, до якої входили фахівці з Children’s Hospital of Philadelphia (США) та львівські лікарі, використовуючи передові методики. Першим етапом було виправлено губу, а подальші кроки передбачатимуть корекцію піднебіння та ясен Михайлика.

Читайте також: Львівські лікарі виправили вроджений дефект піднебіння

До операції харчування Михайлика було ускладнене, але перша успішна процедура відкрила перед ним нові перспективи для нормального розвитку та навчання мові. 

Нагадаємо, що завідувачку отоларингологічного відділення КНП  «Львівське територіальне медичне обєднання «Клінічна лікарня планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги» Марту Соколовську визнали винною у неналежному виконанні професійних обов’язків медика, що призвели до смерті пацієнта. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!