Львівські літні майданчики працюватимуть останній тиждень

709 0
Усі майданчики мусять демонтувати до 1 листопада.
Фото: cf.ua

Фото: cf.ua

Період функціонування літніх майданчиків у Львові традиційно завершується 1 листопада. Тому власників таких об’єктів просять їх демонтувати, адже після завершення сезону їх визначають самовільно встановленими. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі ЛМР.

Згідно з ухвалою Львівської міської ради №2452 від 05.03.2009 року «Про затвердження Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у м. Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності», усі майданчики мусять демонтувати до 1 листопада. 

Читайте також: Фонтани у центрі Львова припиняють роботу

У разі невиконання умов даної ухвали, усі літні майданчики, не прибрані після 1 листопада, вважатимуться самовільно встановленими. Також ці об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу, який здійснюватиметься районними адміністраціями міста Львова та передбачатиме відшкодування власниками коштів, витрачених на ці роботи.

Нагадаємо, що Львівському регуляторному хабу вдалося врегулювати правила встановлення літніх майданчиків у Львові. Детальніше – у новині

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!