Львівські лучники здобули понад 20 нагород на чемпіонаті України

2813 0
Чемпіонат України зі стрільби з лука відбувався в Черкасах.
фото: лода

фото: лода

Збірна команда Львівської області зі стрільби з лука здобула 21 нагороду на чемпіонаті України 2020 року серед юнаків та дівчат. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Чемпіонат України зі стрільби з лука відбувався в Черкасах. За результатами кількаденного лучного марафону визначили переможців та призерів національної першості. Зокрема львів’яни здобули 10 золотих, 7 срібних та 4 бронзові медалі.

Читайте також: Львівська борчиня Юлія Ткач перемогла росіянку і стала чемпіонкою Європи з вільної боротьби

В особистих змаганнях серед дівчат у фіналі зійшлись дві львівських лучниці Варвара Ілляш та Дзвенислава Черник, які вже цього року мають у своєму активі медалі юніорського чемпіонату. Перемогу у фіналі здобула Варвара Ілляш. Дзвенислава Черник здобула для команди «срібло». У командних змаганнях львівські дівчата Варвара Ілляш, Дзвенислава Черник та Анастасія Фадєєва увійшли до фіналу змагань, де перемогли над командою Чернівецької області з рахунком 5:3.

У бронзовому фіналі спробувала поборотись за медаль ще одна львів’янка Вікторія Митрофанова, яка поступилась представниці Чернівецької області з рахунком 6:2 і у підсумку посіла 4 місце. 

Серед хлопців 2003-2005 р.н. фінальні змагання також не обійшлися без львівських лучників. До фіналу пройшов Ігор Табака, який виборов срібну нагороду, поступившись лідеру кваліфікації Олексію Смірнову з Чернівців. Натомість у боротьбі за «бронзу» національної першості не було рівних львів’янину Олександру Панциру, який з рахунком 6:0 переміг представника Чернівецької області Юрія Свереду та посів 3 місце турнірної таблиці.

Читайте також: Львівський шахіст увійшов у топ-50 шахістів світу

У командних змаганнях Олександр Панциру, Ігор Табака та Костянтин Ваксман, які представляли команду Львівської області, також пройшли до фінальної стадії чемпіонату, де здобули перемогу над представниками Сумської області з рахунком 5:3 та додали «золоті» нагороди до загальної скарбнички Львівщини.

У наймолодшій групі серед дівчат, поступившись лише у перестрілці «10» на «9» лідеру кваліфікації Поліні Ткаченко з Одеси, срібну нагороду виборола львів’янка Єлизавета Чурікова. Команда львівських дівчат в складі Єлизавети Чурікової, Катерини Дорофейської, Анни-Марії Грем виборола «бронзові» нагороди в командних змаганнях чемпіонату.

4 місце також за командою львів’ян в складі Вікторії Думи, Вікторії Бережанської, Андріани Шипки. Срібну нагороду чемпіонату України в особистих змаганнях серед хлопців 2006 р.н. та молодших здобув львів’янин Святослав Старічек.

До фіналу командних змагань серед юнаків та молодших увійшли одразу дві команди львівських лучників. Золото чемпіонату виборола команда Львівська область-1 в складі Матвія Засядковича, Андрія Сапожнікова та Володимира Чайковського, «срібло» в команди Львівська-2 в складі Святослава Старічека, Назарія Краснобрижева, Степана Щебека, бронза у представників Херсонської області.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!