Львівські лучниці – у трійці найкращих на Чемпіонаті світу

1423 0
Дівчата вибороли «бронзу» у стрільбі з лука.
Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Львівські лучниці вибороли бронзові нагороди Чемпіонату світу зі стрільби з лука серед юніорок у командних змаганнях. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Львівський орієнтувальник на чемпіонаті світу вибору три медалі 

Чемпіонками стали 18-річні Варвара Ілляш тренується у Спеціалізованій школі олімпійського резерву «Веслярик». Її наставниця – Марія Гавелко. Ровесницю Варвари Жанну Наумову тренує Світлана Колядінцева. 

Напередодні медаль для національної збірної здобула 16-річна вихованка львівської школи стрільби з лука Дзвенислава Черник, яка стала віце-чемпіонкою серед кадетів. 

В управлінні нагадують, що чемпіонат світу зі стрільби з луку триває у Вроцлаві. За медалі тут змагаються найкращі лучники з 14 країн. 

Читайте також: У Львові зустріли срібну призерку Олімпійських ігор Олену Старікову

Нагадаємо, що сьогодні 38-річний Сергій Бабич здобув три медалі на Чемпіонаті світу зі спортивного орієнтування в Угорщині.

Сергій Бабич приніс національній збірній три медалі. Він став бронзовим призером на середній дистанції, віце-чемпіоном на спринтерській дистанції та віце-чемпіоном на довгій дистанції. 

Фото управління молоді та спорту ЛОДА

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!