Львівські митники виявили незадекларовані Starlink на 1 млн грн

669 0
Посадовці митниці склали протокол про порушення митних правил.
фото: львівська митниця

фото: львівська митниця

Львівські митники у пункті пропуску «Шегині-Медика» виявили незадекларованих супутникових систем Starlink на 1 млн грн. Про це повідомила пресслужба Львівської митниці. 

41-річний житель Чернівецької області, прямуючи з Польщі через пункт пропуску «Шегині-Медика», для проходження митного контролю обрав смугу руху «червоний коридор», де вказав, що переміщує лише вживані металевий ящик і холодильник.

Читайте також: Через кордон на Львівщині намагалися незаконно перевезти 3,5 тонни італійської кави

Під час огляду мікроавтобуса "Mercedes-Benz",  в багажному відділенні працівники Львівської митниці спільно з робочою групою Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правилвиявили Держмитслужби виявили 34 супутникові  системи «STARLINK», а також медобладнання торгових марок «Visiometrics» і «AEONMED».

За даним фактом посадовці митниці склали протокол про порушення митних правил за ч. 2 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України).

Нагадаємо, у пункті пропуску «Краківець», що на Львівщині прикордонники спільно з митниками виявили велику партію незадекларованого товару вартістю близько 20 млн грн. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!