Львівські патрульні затримали водія, який збив пішохода і втік

1960 0
Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння.
Фото: 1NEWS.COM.UA

Фото: 1NEWS.COM.UA

Учора, 22 лютого, ввечері у Львові автомобіль Chevrolet Aveo збив 28-річного пішохода на вул. Кузневича. Водій машини втік з місця ДТП. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії. Інфографіка

Пішохода госпіталізували, а незабаром патрульні знайшли машину, що скоїла наїзд, на Левандівці. Про те, що автівка була у ДТП, свідчили пошкодження на ній.

«Поліцейські встановили власника і зв’язалися з ним. Чоловік повідомив, що передав транспортний засіб на деякий час іншій людині. Але коли його знайшли, він одразу визнав, що збив пішохода. Свою втечу пояснив тим, що перелякався», – розповіли у патрульній поліції.

Патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Той сказав, що випив вже після аварії. За скеруванням слідчого патрульні відвезли його до медзакладу, де лікарі надали висновки, що чоловік перебуває в стані клінічного алкогольного сп’яніння.

Читайте також: У Львові автомобіль в'їхав у зупинку. Є постраждалі

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик. Далі справою займається слідчий. Патрульні наголошують, що втеча не допоможе, а лише ускладнить і так не просте становище.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!