Львівські школярі можуть запросити в гості полярників. Як долучитись

2087 0
Три заклади-переможці відвідають полярники зі станції Академік Вернадський.
Фото: rbc.ua

Фото: rbc.ua

Із 1 жовтня в Україні стартував конкурс Запроси полярника до себе!» для школярів із Києва, Львова, Харкова, Житомира, Одеси, Черкас, Білої Церкви, повідомляє прес-служба МОН.

Читайте також: Українська станція в Анктартиці шукає членів експедиції. Як долучитись

До трьох закладів-переможців у кожному місті завітають учасники українських антарктичних експедицій та розкажуть про роботу за Полярним колом на станції Академік Вернадський, покажуть фотографії, відео зимівок та познайомлять учнів із флорою та фауною Антарктики.

Для того, аби взяти участь у конкурсі, необхідно написати мотиваційний лист, чому саме їх цікавить Антарктида. Жодних обмежень щодо формату чи обсягу листа немає. До 30 жовтня його необхідно надіслати на електронну скриньку [email protected], зазначивши контакти для зворотного зв’язку.

Читайте також: Гори — як наркотик. Львівський альпініст піднявся на восьмитисячник у Гімалаях

Переможців конкурсу оголосять до кінця листопада. Візити до шкіл відбуватимуться впродовж усього навчального року за попередньо узгодженим графіком. Переможці також отримають й інші призи.

Організаторами конкурсу є Національний антарктичний науковий центр спільно з МОН у межах освітнього проекту «ANTARCTIDA Terra Australis Incognita – Вчора, Сьогодні, Завтра».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!