Українська станція в Антарктиці шукає членів експедиції. Як долучитись

10073 0
Вперше взяти участь у експедиції можуть і жінки.
Фото: geografica.net.ua

Фото: geografica.net.ua

Українська станція «Академік Вернадський», що розташована у Антарктиці, шукає членів 24-ї експедиції. Експедиція стартує взимку 2019 року та триватиме до 2020 року. Вперше взяти участь у експедиції можуть і жінки.

Зарплатня полярників становитиме від 25 000 грн на місяць. Харчуванням, спеціальним одягом і взуттям, а також санітарно-гігієнічними матеріалами і ліками учасників експедиції забезпечать безкоштовно, а зв’язок із рідними забезпечуватимуть через інтернет.

Читайте також: Львів’янин уперше піднявся на Еверест. Фото

Зокрема, в експедицію необхідні фахівців:

  • лікар (хірург, травматолог, анестезіолог);
  • кухар;
  • дизеліст-електрик;
  • системний механік;
  • системний адміністратор зв’язку;
  • науковці за напрямами досліджень: геолого-геофізичні, гідрометеорологічні, океанографічні, біологічні, медико-фізіологічні.

Серед загальних вимог до кандидатів — громадянство України або дозвіл на проживання, володіння англійською/іспанською чи іншими іноземними мовами, відсутність медичних протипоказань, готовність працювати у незвичних умовах та відсутність шкідливих звичок.

Читайте також: Гори — як наркотик. Львівський альпініст піднявся на восьмитисячник у Гімалаях

Заявки прийматимуть до 30 листопада. Після цього на відібраних учасників чекає співбесіда, відбір та затвердження конкурсною комісією, медогляд та зарахування до складу команди. Загалом до еспедиції ввійдуть 12 членів команди. 

Додамо, що нещодавно на станції запустили можливість відстежування погоди онлайн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!