До Дня вчителя львівські педагоги отримають подарункові сертифікати. На що їх можна використати

1944 0
До привітань долучається бізнес та львівські заклади.

У Львові запустили ініціативу «Подякуй вчителю». Педагоги зможуть безкоштовно відвідати театр, музей, екскурсію чи пригоститись кавою. Про це розповіли у Львівській міській раді.

Кожен вчитель та вихователь дитячого садочка отримає флаєр «Найкращий вчитель зі Львова». Його у період з 29 вересня до 1 жовтня можна буде обміняти на якусь із послуг.

«Ми залучили представників бізнесу та різні міські заклади, кожен з яких запропонував свої безкоштовні атракції для вчителів: квитки в театр, музей, кіно, кава, екскурсія та багато іншого. Такою загальноміською акцією ми хочемо вкотре наголосити, наскільки вчителі важливі для нас і ми завжди вдячні їм за їх працю. Також акція буде стосуватись працівників дошкілля, адже вони теж напередодні мали професійне свято і роблять великий внесок в розвиток наших дітей», – розповів керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк.

Читайте також: На Львівщині бракує вчителів. Який найбільше

Загалом, за його словами, місто підготувало для освітян близько 7000 безкоштовних пропозицій. Переглянути їх можна за посиланням. 

Нагадаємо, раніше міністр освіти Оксен Лісовий заявив, що зарплата українських вчителів може зрости до 40 тис. грн. Оплата праці залежатиме від кваліфікації педагога та досягнень за час роботи. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!