Львівських школярів запрошують на змагання з настільного тенісу

2063 0
Сьогодні, 10 листопада, розпочалася «Шкільна ліга з настільного тенісу «Мала ракетка»», що триватиме до кінця місяця. Участь у змаганнях можуть взяти всі охочі учні Львова.
Фото: nester-house.com.ua/

Фото: nester-house.com.ua/

Відбіркові матчі Першості міста Львова з настільного тенісу серед учнів відбуватимуться 22, 24 та 29 листопада у середніх школах міста. Змагання проводять для популяризації спорту та відбору талановитих школярів у секції ДЮСШ.

Фінальні поєдинки проведуть 30 листопада о 14:00 у залі ДП «Містопроект» (вул. Генерала Чупринки, 71).

Читайте також: Юних львів’янок запрошують на Зимовий табір Girl Space у Карпатах  

«Стало вже доброю традицією в останні роки долучатись до організації та проведення шкільних ліг у м. Львові. Відтак, наприкінці цього року стартують змагання серед школярів і з настільного тенісу. Це вид спорту, у який полюбляють грати усі! Тому дуже важливо проводити такі заходи на належному рівні, адже вони даватимуть старт перспективним спортсменам для досягнення спортивних висот», – зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!