Львівський аеропорт увійшов до топ-5 найкращих держпідприємств України

5363 0
Всього у ході дослідження проаналізували роботу 50-ти державних підприємств.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького увійшов до п’ятірки рейтингу найкращих держпідприємств України. Про це йдеться на сайті Міжнародного центру перспективних досліджень, який складав цей рейтинг.

Читайте також: Аеропорт Львова увійшов у трійку найбільших в Україні за кількістю пасажирів

Львівський аеропорт посів четверте місце, обійшовши серед інших аеропортів, зокрема, Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Всього у ході дослідження проаналізували роботу 50-ти державних підприємств. Серед іншого оцінювали фінансову стійкість установи, загальну вартість активів, ліквідність, рентабельність, леверидж і діяльність. Перші три місця, відповідно, посіли ДП «Украерорух», Маріупольський морський торговельний порт та Адміністрація морських портів.

Рейтинг укладали з огляду на звітність 2017 року. У порівнянні з 2016 роком львівський аеропорт піднявся відразу на дві позиції: з шостої на четверту.

Щороку рейтинг спільно складають МЦПД, Інститут економічних і соціальних реформ (INEKO) та за підтримки Словаччини (SlovakAid).

Читайте також: Старий термінал львівського аеропорту має запрацювати влітку

Нагадаємо, за 2018 рік Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького перевіз півтора мільйони пасажирів,
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!