Львівський бадмінтоніст виборов бронзу на чемпіонаті Європи

698 0
15-річний львів’янин посів третє місце на чемпіонаті Європи U17.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

15-річний львівський бадмінтоніст Олександр Чирун здобув бронзу чемпіонату Європи U17. Нагороду спортсмен виборов у складі збірної команди України. 

Джерело: Львівська ОВА

«На шляху до медалі команда українських бадмінтоністів дуже майстерно перемогла суперників з Італії, Ізраїлю, Англії та Польщі. Однак за крок до фіналу українські спортсмени поступились колегам з Туреччини», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Львівські школярі стали срібними призерами на чемпіонаті світу з шахів

Олександр Чирун займається бадмінтоном вже 10 років. Його перші тренери – Іван Каратник і Крістіна Джангобекова (Сотомайор). Тривалий час зі спортсменом працює Оксана Гречанюк – досвідчена тренерка та президентка Львівської обласної федерації бадмінтону. 

Нагадаємо, що Кіра Макогоненко та Владислав Железнов вибороли медалі на змаганнях з боксу на чемпіонаті Європи. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!