Спортсмени з Львівщини вибороли нагороди на чемпіонаті Європи з боксу

990 0
Кіра Макогоненко та Владислав Железнов отримали медалі на змаганнях.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Кіра Макогоненко та Владислав Железнов вибороли медалі на змаганнях з боксу на чемпіонаті Європи. У загальнокомандному заліку українські боксери посіли перше місце.

Джерело: Львівська ОВА. 

Національна збірна команда України на цьому чемпіонаті з боксу здобула 17 медалей різного гатунку. Нагороди виборювали і представники Львівщини. Кіра Макогоненко, яка також виступає за Харківську область, змагалась у ваговій категорії 46 кг. У категорії 50 кг виступала Діана Дудин, а у категорії 57 кг – Владислав Желєзнов.

Читайте також: Львівські стрільці вибороли «золото» на чемпіонаті зі стендової стрільби

Відтак,  віце-чемпіонкою змагань у своїй ваговій категорії стала Кіра Макогоненко. У фіналі українська боксерка поступилася представниці Англії Рубі Кузбертсон. Спортсменка тренується на Львівщині з початку повномасштабного вторгнення.  Про змагання під час війни, тренування на Львівщині Кіра розповіла для циклу історій «Сміливі перемагати» від Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Владислав Железнов став третім у своїй ваговій категорії. У півфіналі підопічний Романа Джумана та Олександра Остапчука поступився боксеру з Англії. Навчається спортсмен у Львівському фаховому коледжі спорту. Діана Дудин, на жаль, зупинилась за крок від медалі – на п’ятій сходинці.

Нагадаємо, Анатолій Горідько став бронзовим призером молодіжного Євро з важкої атлетики. Він є вихованцем комунального закладу «Школа вищої спортивної майстерності». 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!