Львівський футболіст – найкращий воротар Чемпіонату Світу

2010 0
30 команд з усього світу приїхали до столиці Польщі, щоб поборотися за Кубок Чемпіонату світу з футболу серед шкіл-інтернатів «Надія на Мундіаль». Україну представляла команда Львівської школи-інтернату №2.
фото: firtka.if.ua

фото: firtka.if.ua

Команда Львівської школи – інтернату №2 вийшла до півфіналу Чемпіонату, а в боротьбі за третє місце отримала поразку в серії пенальті. Судді Турніру та організатори одностайно відзначили, окрім високого рівня гри, характер команди та силу духу. А голкіпер львівської команди Богдан Вента став найкращим воротарем Чемпіонату.

Це вже п’ятий Турнір «Надія на Мундіаль» для вихованців Львівської школи-інтернату. У 2011 та 2012 роках (турнір тоді мав статус ще європейського) команда зі Львова посіла перше та друге місця. З 2013 року змагання набули статусу «чемпіонату світу» і цьогорічний результат – найкращий, який показала команда за останні три роки.

Турнір народився з Чемпіонату, що було проведено у 2010 році у Польщі напередодні Євро-2012 під назвою «Надія на Євро». Отримавши великий резонанс серед потенційних учасників, медіа і громадськості, вже наступного року він став міжнародним. У 2013 році було проведено перший Чемпіонат світу, в якому взяли участь команди з 23 країн світу.

Опублікувала Вікторія Петрик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!