Львівський оборонний кластер виготовлятиме дитячі бронижилети

969 0
Від початку повномасштабної війни кластер виготовив і передав захисникам та захисницям 80 тисяч бронежилетів.
Фото: defence-ua.com

Фото: defence-ua.com

Львівський оборонний кластер почне виготовляти бронежилети для дітей, яких евакуюватимуть із зони бойових дій, а також для медиків. Крім того, у ньому обшиватимуть бронею цивільні авто, які вирушатимуть на передову. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Від початку повномасштабної війни кластер виготовив і передав захисникам та захисницям 80 тисяч бронежилетів. Він також залучений до ініціативи «1000 автомобілів свободи» – у кожній машині, яку передають в епіцентри бойових дій, їдуть по п’ять бронежилетів від кластеру.

Читайте також: Із початком війни вартість бронежилетів зросла на 30-50%, – львівський оборонний кластер

Нагадаємо, із початком наступу росії ажіотаж з купівлею бронежилетів в Україні зріс у декілька разів. Про те, які є типи бронежилетів, хто їх робить та де купують, а також про те, як правильно прострілювати «броники» на міцність і захист, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!