Львівський шахіст віддав ЗСУ нагороду за перемогу в турнірі

1248 0
Він став переможцем турніру пам’яті Героїв російсько-української війни «Меморіал воїнів-шахістів».
Мартин Кравців/2015.chessclub

Мартин Кравців/2015.chessclub

Львівський гросмейстер Мартин Кравців пожертвував свій призовий гонорар в розмірі 20 тисяч гривень, отриманий за перемогу на міжнародному благодійному шаховому турнірі, на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомили в управлінні спорту ЛМР.

Він став переможцем турніру пам’яті Героїв російсько-української війни «Меморіал воїнів-шахістів». За перемогу у турнірі шахіст отримав 20 тис. гривень. Організатори турніру оприлюднили інформацію, що весь приз за перемогу Мартин Кравців відразу віддав на потреби Збройних Сил України.

«Це благодійний турнір, маю за честь так вчинити», – зазначив Мартин Кравців.

Читайте також: Львів'янин переміг на шаховому опен-турнірі у Чорногорії

Нагадаємо, що Міжнародний благодійний шаховий турнір пам’яті Героїв російсько-української війни «Меморіал воїнів-шахістів» започаткували для вшанування 18 українських шахістів, які загинули на війні. Він відбувся у Винниках 15 березня. У турнірі взяли участь близько 300 спортсменів. Благодійні турнірні внески також скерували на допомогу ЗСУ.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!