Львівський суд продовжив запобіжні заходи для службовців ТЦК, які били та утримували двох чоловіків

702 0
Інцидент трапився ще у вересні цьогоріч.

Личаківський районний суд Львова 15 листопада  продовжив запобіжні заходи для службовців ТЦК, які били та утримували двох чоловіків призовного віку у Самбірському ТЦК. Цю інформацію Tvoemisto.tv підвердила речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Юлія Шевченко.

«Личаківський районний суд Львова продовжив запобіжні заходи заступнику начальника одного із відділів Самбірського ТЦК та СП та військовослужбовцю-водію. Кожному працівнику призначено запобіжні заходи у вигляді двох місяців нічних домашніх арештів без браслетів», – розповіла речниця.

У разі доведення вини підозрюваним чоловікам може загрожувати від 5 до 10 років позбавлення волі.

Також речниця зазначила, що досудове розслідування триває надалі. 

Читайте також: Побиття чоловіка у ТЦК на Львівщині. ДБР розслідує інцидент

Побиття чоловіка у Самбірському районному ТЦК

19 вересня у соціальній мережі поширили відео інциденту у Самбірському Територіальному центрі комплектування, де б'ють та погрожують чоловіку з Харкова. На одному з відео чоловік у військовій формі погрожує цивільному, б’є та наводить зброю на нього. Він бив потерпілого руками та ногами по тілу та обличчі. 

20 вересня працівники Державного бюро розслідувань затримали заступника начальника одного з відділів Самбірського районного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки та військовослужбовця-водія цього відділу, причетних до побиття чоловіка та незаконного утримання його у приміщенні військкомату.

А 21 вересня у Львові обрали запобіжний захід заступнику начальника ТЦК у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) під час проведення моніторингу виявило ознаки набуття необґрунтованих активів у керівника Самбірського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) Львівської області на понад 4,4 млн грн.

Володимир Федорович

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!