Львівський університет Франка продовжив карантин до 31 грудня

7801 0
«Львівська політехніка» ще не ухвалила рішення.
фото: vgolos.com.uа

фото: vgolos.com.uа

У Львівському національному університеті імені Івана Франка продовжили режим карантину до 31 грудня 2020 року. Відповідий наказ за підписом ректора Володимира Мельника оприлюднив факультет журналістики ЛНУ.

Водночас у Національному університеті «Львівська політехніка» у коментарі Тvoemisto.tv сказали, що поки не знають, чи продовжать дистанційне навчання у їхньому виші, бо ще не було засідання ректорату.

Нагадаємо, що уряд продовжив дію адаптивного карантину до кінця року. Відповідне рішення він ухвалив 13 жовтня. Тоді закладам середньої освіти рекомендували встановити канікули з 15 до 30 жовтня, а закладам профтехосвіти, передвищої та вищої освіти рекомендували перейти на дистанційне навчання з 15 жовтня до 15 листопада (з рекомендаційним виїздом із гуртожитків). 

Школи мають повернутися до навчання із понеділка. Остаточне рішення про формат навчання прийме сьогодні обласна комісія ТЕБ і НС.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!