Львівський всесвітньо відомий оркестр запрошує на концерт

2933 0
У четвер, 10 вересня о 19:00 годині у приміщенні Львівської філармонії симфонічний оркестр «K&K Philharmoniker» виконає популярні твори короля віденського вальсу Йоганна Штрауса. Родзинкою цієї концертної програми стануть твори маловідомі в Україні.
фото: austria.info, lvivtoday.com.ua, austria.info

фото: austria.info, lvivtoday.com.ua, austria.info

«Легка для сприйняття, невимушена, чарівна музика створить атмосферу незабутнього свята» - обіцяють організатори.

Художній керівник проекту: Маттіас Георг Кендлінгер (Австрія). Диригент: Тарас  Ленько (Україна).

Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: 032/ 255-10-55.

Довідково. Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker    засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Сьогодні він відомий у 16 країнах Європи. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів. Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. До цього часу в оркестр прослуховувалось близько 1000 претендентів. Характерною рисою щорічного прослуховування є те, що практикується багатьма провідними оркестрами, а саме - прихований вибір, бо за ширмою переконати може тільки віртуозність. За час від заснування K&K Philharmoniker записав 22 Live-CD та 4 концертних DVD диски. 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!