Львів'ян закликають допомогти 25-річній дівчині, якій ампутували ногу внаслідок ДТП

10985 0
Оскільки Вікторія сирота, то в неї нема матеріальної можливості впоратися самотужки.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Львівʼян просять допомогти Вікторії Хемич, випускниці середньої загальноосвітьної школи №98, що напередодні потрапила в дорожньо-транспортну пригоду в центрі Львова. Її збила маршрутка та в результаті аварії дівчині довелося ампутували ногу.

Зараз вона перебуває в лікарні. А оскільки Вікторія сирота, то в неї нема матеріальної можливості впоратися з бідою. 

Читайте також: Суд виніс вирок водію, який збив двох монахинь у центрі Львова

«Ми з вами її сім’я. Просимо усіх не байдужих допомогти нашій дитині справитись з цією бідою: молитвою, словами і ділами підтримки, а також за можливості матеріально… У цей передріздвяний час відбуваються неймовірні дива… Наша дівчинка обов’язково одужає», – йдеться в повідомленні школи.

Реквізити банківської картки Вікторії: 4441 1144 6747 1379.

Нагадаємо, що у Львові шукають свідків ДТП, яка сталася 9 грудня неподалік театру опери і балету. Унаслідок аварії львів’янці Вікторії 1997 року народження ампутували ногу, правоохоронці відкрили кримінальне провадження. У коментарі Tvoemisto.tv подруга потерпілої пояснювала, що на пішохідному переході приміська маршрутка №184 збила Вікторію і протягнула на кілька метрів так, що нога дівчини потрапила під переднє колесо. 
Ольга Коваль
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!