Львів’ян просять допомогти у пошуках зниклого банкіра

2050 0
Львівська міліція оголосила в розшук президента банку «Аркада» Сергія Сущева, який зник на Львівщині 18 вересня цього року. Повідомлення про розшук розмішене на офіційному сайті ГУ МВСУ у Львівський області.
фото: прес-служба ГУ МВС Львівської області

фото: прес-служба ГУ МВС Львівської області

«Головним управління МВС України у Львівській області розшукується безвісти зниклий Сущев Сергій Олександрович, 1966 року народження, уродженець Республіки Молдова. Востаннє зниклого бачили 18 вересня 2015 року у селі Раківець Пустомитівського район Львівської області. Усім, кому що-небуть відомо про можливе місцезнаходження безвісти зниклого, просимо повідомляти за телефонами (032) 258 24 20, (032) 258 68 93, 097 660 3115 або на гарячу лінію 102. Будемо вдячні усім, хто надасть будь-яку інформацію, що допоможе встановити місцезнаходження безвісти зниклого чоловіка», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти у пошуках зниклої жінки

Раніше у Сихівський райвідділ міліції, 20 вересня близько 15.00, звернувся 29-річний киянин, котрий повідомив про зникнення 49-річного чоловіка, директора однієї зі столичних фінансових установ. За словами заявника, його керівник від 18 вересня не виходить на зв'язок та місцезнаходження його невідоме. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з кваліфікацією «безвісти зниклий». Правоохоронці організували комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення місцезнаходження фінансиста. Неподалік села Раківець у Пустомитівському районі Львівської області правоохоронці виявили спалений автомобіль БМВ, що належить зниклому. Згодом стало відомо, що зник президент банку «Аркада» Сергій Сущев, – пише Galinfo.

Нагадаємо, львівські правоохоронці розшукують чоловіка, який виманював і продовжує виманювати у львів'ян гроші, представляючись працівником фірми із встановлення домофонів. Також мешканців міста просять бути обережними та остерігатися «весільних» шахраїв.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!