Звання Героя України захиснику зі Львівщини. Небайдужих просять підписати петицію

716 0
Герой загинув у віці 26 років.
фото умовне

фото умовне

12 березня 2024 року загинув захисник зі Львівщини Андрій Бакун. Він служив у складі 12-ї окремої бригади армійської авіації імені генерала-хорунжого Віктора Павленка. Небайдужих просять підписати петицію, щоб присвоїти воїну звання Героя України.

«Він був не просто гарною людиною, він був благословенною людиною, безумовно люблячим батьком, чоловіком, сином, братом, побратимом. Він все своє життя мріяв про небо. Зі школи був патріотом і понад усе любив історію України, в більш свідомому віці він був націоналістом, їздив на усі можливі мітинги, де виборювали права вільних», – розповіла сестра загиблого Героя. 

Після 9 класу Андрій присвятив своє життя військовій карʼєрі, починав з ліцею ім. Героїв Крут, а далі пішов в Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. За словами сестри, за 2 тижні до ротації Андрій рятував людей з автокатастрофи, а на війні за декілька хвилин до смерті врятував побратима.

Герой загинув 12 березня під час бойової задачі. Йому було 26 років.

Підписати петицію присвоєння Андрію Бакуну звання Героя України можна за посиланням.

Нагадаємо, на війні загинув захисник України, житель села Велике Колодно, що у Львівському районі, Пеленьо Юрій Степанович. Йому було 29 років.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!