На війні загинули двоє Героїв зі Львівщини

4418 0
Віктор Кічун та Юрій Ільків віддали свої життя за Україну.
фото умовне

фото умовне

На війні з росією загинули захисники зі Львівщини. Віктор Кічун та Юрій Ільків віддали свої життя за Україну. 

Віктор Кічун

Молодший сержант, стрілець-снайпер механізованого відділення 24 окремої механізованої бригади Віктор Кічун вважався зниклим безвісти з березня 2022 року. І ось нещодавно надійшла звістка, що Воїн загинув.

Юрій Ільків

Юрій Ільків народився 18 жовтня 1970 року. Проживав у селі Раневичі Дрогобицького району. Навчався спершу у ЗОШ №15, згодом – у ЗОШ №5 м. Дрогобич. У 1988 році закінчив Стрийське профтехучилище за спеціальністю – помічник машиніста тепловоза. У 2004 році закінчив Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка Лазаряна, де отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту» та здобув кваліфікацію інженера-механіка. У 2007 році вступив до комп’ютерної академії «ШАГ» на спеціальність комп’ютерна графіка та дизайн. У 2014 році був учасником Революції Гідності. В період з 15 липня 2015 року до 8 липня 2016 року був учасником АТО та захищав Україну на Бахмутському напрямку фронту. Мав звання молодшого сержанта-гранатометника.

Під час повномасштабного вторгнення ворога на терени України Юрій знову повернувся до лав Збройних Сил України та стояв на захисті рідної землі у складі 24 бригади імені Короля Данила, вч А0998. Ще з 7 березня 2022 року Юрій вважався безвісти зниклим. Рідні довго очікували та не втрачали надії. Та 19 квітня 2024 року стало відомо, що воїн загинув.

Нагадаємо, загинув захисник України, житель села Велике Колодно, що у Львівському районі, Пеленьо Юрій Степанович. Йому було 29 років.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!