Львів’ян просять стати волонтерами на залізничному вокзалі

3304 0
Можна обрати – нічну або денну зміну.
Фото: life.pravda.com.ua/Вікторія Андрєєва

Фото: life.pravda.com.ua/Вікторія Андрєєва

Небайдужих львів’ян просять ставати волонтерами на львівському залізничному вокзалі, куди приїжджають люди, які втікають від війни.

Читайте також: «Приносьте їжу, бо це тільки початок». Як волонтери допомагають біженцям на вокзалі у Львові

Упродовж п’яти місяців, відколи триває повномасштабна війна, на головному львівському залізничному вокзалі працюють волонтери медико-психологічної допомоги – зустрічають біженців, підставляють своє плече, слухають та надають допомогу – скеровують до лікаря чи психолога.

Медико-психологічна служба волонтерить 24/7, проте помічників – медиків і психологів не вистачає. Чим більше буде волонтерів, тим більшій кількості людей зможуть допомогти і тим легше буде іншим.

Для тих, хто хоче допомогти, можна обрати – нічну або денну зміну. Перш ніж долучитися, варто заповнити форму.

Нагадаємо, що у Львові на вул. Костя Левицького, 67 запрацював міський центр підтримки вимушено переміщених осіб, які можуть отримати допомогу й консультації фахівців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!