Львів'ян закликають прожити тиждень, створюючи мінімум сміття

4192 3
З 3 по 10 квітня Zero Waste Lviv проводитиме цікавий соціальний експеримент.
Фото: ua-ekonomist.com

Фото: ua-ekonomist.com

Експеримент є грою з моментами імпровізації. Учасникам пропонуються щоденні виклики та поради, але вони самі вибирають, що саме робити та мають безліч можливостей для власної творчості, обміну досвідом та співпраці. За тиждень вони вивчать одноразовий світ свого життя, випробують власний набір для побуту від Zero Waste, дізнаються як ефективно сортувати вторинну сировину та розумно використовувати залишки їжі, а також пізнають можливості творчого перетворення старих речей.

Читайте також: 15 тисяч гривень на рік. Як ОСББ може заробляти на смітті. Інструкція

Упродовж тижневого експерименту мешканці зможуть знайти відповіді на питання та зрозуміти, яким стане місто, якщо 280 кг сміття на особу на рік перетворяться у 28 кг. Які особисті практики та способи співжиття львів'ян можуть створити культуру Zero Waste у місті та від кого цього корисно повчитись.

У рамках експерименту буде ZW пікнік, показ фільму, майстер-класи з апсайклінгу та сюрпризи. А головне - доступ до кращого світового та місцевого досвіду життя згідно з принципами Zero Waste.

Експеримент буде відбуватись у форматі Facebook-події та живих зустрічей. Реєстрація відкрита для всіх мешканців та гостей міста, котрі прагнуть перетворити сміття у джерело творчих рішень.

Читайте також: Львів’янам на замітку: як правильно сортувати сміття

Публічна презентація відбудеться 30.03.2017 о 18.00 у IHUB Lviv Lviv за адресою вул. Замкнена, 9

Щоб взяти участь у соціальному експерименті, слід зареєструватись.

Контакти організаторів:  Віталій Соловій, [email protected]; Діана Попфалуші, 063 426 17 03, [email protected]..

Для співпраці: Ірина Миронова, 096 807 4884, [email protected]; для медіа:  Юля Юрченко, 091 308 72 68, [email protected].


Читайте також:
24 Квітня, 2017 11:39
axab Отак потрібно працювати з дітьми, щоби ми не потонули в смітті:
[***]://despro.org.ua/news/news/?ELEMENT_ID=1796
29 Березня, 2017 09:16
Богдан На 100 відсотків, хай піда..пси займуться своєю роботою і сміття небуде
29 Березня, 2017 09:08
правда А я закликаю мерію і чиновників прожити тиждень, виконуючи свої обовязки і роблячи РОБОТУ!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!