Львів’ян запрошують долучитися до урочистої ходи на честь 98-річчя ЗУНР

2381 0
1 листопада, на честь річниці Листопадового чину й створення ЗУНР Львовом пройде піша хода студентської молоді, громадських організацій та активних мешканців міста. За маршрутом можливе ситуативне перекриття руху транспорту.
фото: vremya4e.com

фото: vremya4e.com

Цього року минає 98 років з дня Листопадового чину – перевороту, що призвів до створення Західноукраїнської Народної Республіки. Євген Бойко, в. о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР, запросив «студентську молодь і представників львівських вишів та усіх мешканців міста взяти участь в урочистих заходах».

Початок формування колони – о 13:00 год. перед пам’ятником Іванові Франку. Сформована колона вирушить о 13:30 год за маршрутом: вул. Університетська, 1   – вул. Листопадового Чину – вул. М. Гоголя – вул. Т. Шевченка – Янівське кладовище (Меморіал Українських Січових Стрільців). Там відбудуться панахида і громадське віче.

Читайте також: Львів’ян просять долучитися до наведення ладу на придорожніх смугах

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!