Львів'ян запрошують на благодійні фотосесії, щоб закупити квадрокоптер

1197 0
Прилад планують закупити для взводу розвідки, де служить львівський письменник, журналіст, спортсмен і громадський діяч Влад Якушев.
Фото: Влад Якушев

Фото: Влад Якушев

Львів’ян запрошують на фотосесії, усі кошти з яких підуть на дрон для військових, які зараз обороняють Україну від ворожих росіян.

«Це нагода для тих, хто давно хотів мати гарні портретні світлини, але соромився чи не наважувався витрачатися на себе. Зараз є можливість і фото від мене отримати, і водночас допомогти хлопцям на передовій»,написала львів’янка Тетяна Штифурко.

Читайте також: У Львові збирають кошти на закупівлю необхідних речей для львівської 125-ої бригади. Як долучитися

Для тих, кого цікавить фотосесія, варто зголошуватися у коментарях або писати фотографині у приватні повідомлення. Вартість зйомки – 1 500 грн (або якщо хтось захоче перерахувати більше).

Квадрокоптер планують закупити для взводу розвідки, де служить львівський письменник, журналіст, спортсмен і громадський діяч Влад Якушев.

«У мережі часто з’являється відео знищення ворожої техніки за допомогою двох квадракоптерів, один знаходить ціль, а другий скидає на неї бомбу. Невдовзі і в мого взводу з’явиться можливість працювати у такий спосіб. Квадракоптери для нас уже збирають та обладнують. Той «квадрік», який має нести росіянам подарунок, буде дуже потужний, ручної збірки. Нам треба буде повернути вартість комплектуючих, щоб хлопці могли робити наступний дрон. Окрім того, треба ноутбук зі встановленим симулятором, щоб навчати пілотів, та інше супутнє обладнання», – йдеться у повідомленні Влада Якушева.

Читайте також: У Львові збирають електронні сигарети для виготовлення бойових дронів для ЗСУ

Орієнтовна сума, яка потрібна, становить 100 тис. грн.

Гроші можна перераховувати на картку Тетяни Штифурко – дружини Влада Якушева:

4149 4390 1541 1303 Приватбанк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!