Воїни світла. На благодійному заході у Львові ділитимуться історіями під час війни

2639 0
Трансляція наживо у кожен куточок світу можна буде переглянути на сторінці медіа-хабу Tvoemisto.tv.
ФОТО: Генштаб

ФОТО: Генштаб

У Львові в четвер, 28 липня, пройде благодійний захід під назвою «Час історій: воїни світла», що започаткує мандруючу виставку історій війни українців по світу. Це – історії українців, що воюють кожен на своєму фронті.

Під час події свої історії розкажуть такі промовці: 

  • Тарас Тополя,(лідер гурту «Антитіла», волонтер, парамедик (онлайн з передової),
  • Олег Петренко (координатор проекту Support Azov, учасник бойових дій 2014 року),
  • Андрій Козінчук (військовий психолог, ветеран АТО),
  • Галина Мороз (співкерівниця «Допоможи фронту»),
  • Іванка Димид (іконописиця, мама Артемія «Курки» Димида),
  • Тарас Стадницький (український стендап-комік та волонтер),
  • Андрій Жолоб (лідер гурту «Бетон», військовий медик),
  • Віктор Розовий (комік, боєць полку «Азов»).

 

Також на події співатимуть музиканти гурту «Енджі Крейда» та Артем Лоїк. Окрім історій зі сцени, заплановані: благодійний аукціон раритетів російсько-української війни, майстерки для дітей, благодійний ярмарок та розіграші тощо.

За словами організаторів, зараз, як ніколи, потрібно розповідати історії українців, які творять перемогу, щоб зберегти їх для наступних поколінь та не дати спотворити пам’ять пропагандою. 

Додамо, що захід проходитиме у залі «Бункер» (!FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26), що облаштований як бомбосховище і є безпечним навіть під час повітряної тривоги.

Трансляція наживо у кожен куточок світу можна буде переглянути на сторінці медіа-хабу Tvoemisto.tv у Facebook та на YouTube-каналі. Квитки на «Час Історій «Воїни світла» з Іриною Снітинською можна придбати за посиланням. Початок заходу: 17:00.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!