Львів’ян запрошують на екофорум «Вода та Енергія»

1364 0
В рамках форуму триватиме виставка інноваційних технологій «Water Pro».
фото: lvivexpres.com

фото: lvivexpres.com

13-14 серпня у Львові відбудеться екологічний форум «Вода та Енергія». Ця подія є одним з найактуальніших та найвпливовіших заходів в Україні у сфері водопідготовки, водопостачання, водовідведення, впровадження інноваційних технологій та досвіду виробництва енергії з відновних джерел, повідомляють організатори.

Мета форуму:

  • Сприяти покращенню діалогу та взаємодії між політикою, бізнесом, наукою та суспільством з метою напрацювання стратегії захисту водних ресурсів;
  • Сприяти обміну інформації та досвідом для зменшення негативного впливу виробничих процесів на довкілля, зменшення енергоспоживання за рахунок використання відновних джерел енергії, скорочення кількості вуглецевих викидів;
  • Презентувати інноваційні технології у водному та енергетичному секторах національної економіки.

Читайте також: До Львова знову приїде Фредерік Беґбедер

Під час Екофоруму триватиме виставка інноваційних технологій «Water Pro», до участі у якій запрошуються підприємства та компанії, виробники й постачальники обладнання та устаткування для очищення природних і стічних вод, переробки та сортування відходів, засоби автоматизації технологічних процесів, економії енергоресурсів, транспортування води, новітніх «зелених» рішень.

Експонентам Виставки надається можливість розмістити свої експозиції у спеціально обладнаних модулях або на відкритому майданчику. Детальніша інформація тут. Участь в форумі є безкоштовною, за умови попередньої реєстрації. Для представників бізнес-компаній передбачений організаційний внесок у розмірі 2 000 гривень на одну особу. Подія відбудеться на «Арені Львів».

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!