На правах реклами

Львів’ян запрошують на відпочинок у парк розваг «УРУРУ», де відкрили нові тюбінг-траси

15226 0
Тvoemisto.tv розкаже про відпочинок у парку сьогодні, о 15.00 год.
Фото: УРУРУ

Фото: УРУРУ

Поблизу Львова у парку розваг «УРУРУ» відкрили два нових атракціони – тюбінг та гірки. Розташований парк розваг неподалік від Львова, на території відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів».

Читайте також: Біля Львова відкрили парк розваг із анімованими динозаврами. Фото

Головне, що усі гірки працюють не залежно від погоди та пори року. Тож, це чудово альтернатива відпочити та підняти настрій.

Дві траси тюбінга запустили лише нещодавно – 19 грудня. Для екстремалів розрахована 70-метрова гірка з поворотами. Для тих, хто менш екстремальний, працює сімейна траса, де одночасно може спускатися по кілька людей.

На території парку уже працює чимало розваг – сітки, по яких можна лазити та стрибати, а також 22 анімовані динозаври, які видають звукові ефекти і світяться. На дотик вони м’які, рухаються, як живі, і виглядають дуже натурально.

Як усе працює Тvoemisto.tv сьогодні розкаже на своїх ресурсах о 15.00 год.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!