Львів’ян запрошують на «Волонтерську фотосушку»

1898 0
Сьогодні, 9 травня, львів’ян запрошують на подію, яка вперше відбуватиметься у Львові – «Волонтерську фотосушку». В рамках заходу, львів'яни та гості міста матимуть нагоду дізнатись про особливості роботи волонтера, труднощі з якими вони зіштовхуються, а також про те, як поєднювати навчання, роботу та волонтерствою
фото: kati.com.ua

фото: kati.com.ua

«Волонтерська фотосушка» – це соціальна арт-платформа, де кожен львів’янин зможе побачити світ очима волонтерів, дізнатись більше про можливості волонтерства у Львові, Україні та світі, обмінятись досвідом та фотокартками.   

 «Волонтер – це людина з відкритим серцем. Волонтер не повинен чекати, коли йому скажуть «дякую». Так, ми виснажені, але доки буде тривати війна, ми будемо допомагати. Ми повинні працювати на перемогу!», – розповідає Світлана Сидоренко, керівник «Волонтерської сотні».

Захід організований в межах соціального проекту студентів IV-го курсу факультету журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка «Людина не одного року».

Фотосушка – це популярний у всьому світі спосіб обміну фотографіями у форматі арт-виставки.  

Місце проведення: м. Львів, парк імені Івана Франка

Час проведення: 9 травня 2016 року, з 14.00 до 16.00 години
 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!