Львів'ян запрошують приєднатися до міжнародного конкурсу «Вишиванка єднає світ»

2953 0
Власники будинку моделей «Petro Soroka» Ольга та Петро Сороки оголосили про початок конкурсу «Вишиванка єднає світ».
Фото: etno-vyshyvanka.kiev.ua

Фото: etno-vyshyvanka.kiev.ua

Усі, хто бажає взяти участь в конкурсі, повинні надіслати своє фото у вишиванках на сайт будинку моделей. Їх будуть оцінювати в трьох номінаціях: «Родинне коло», «Найкреативніша вишиванка» та «Вишиванка з найдальнього краю».

«Ми розглядатимемо фотографії родин у вишиванках, у найнезвичайніших вишиванках. А також окрема номінація для тих, чиє фото надійде з найвіддаленішої точки світу від України. Оцінювати фото номінантів будуть «вподобайками». За перше місце ми пошиємо для родини з чотирьох осіб вишиванки. Це може бути для тата, мами та двох дітей або для бабусі, або ще для когось з родини. За друге місце ми відшиємо індивідуальну вишиванку. За третє – в подарунок вишиванку з колекції «Сорок сорочок від Сороки»», – обіцяє дизайнер Петро Сорока. 

Читайте також: Пластуни запрошують маленьких львів’ян на велоперегони 

Переможці стануть відомими в День Незалежності.

Взяти участь у конкурсі «Вишиванка єднає світ» можна за посиланням

Будинок моделей «Petro Soroka» функціонує на ринку з 2003-го року. За цей час було пошито понад 500 тисяч жіночих суконь і близько три тисячі вишиванок.

«Ми спочатку не планували займатися вишиванками в промислових масштабах. Ми виготовляли їх тільки для подарунків. Їдеш кудись – везеш в подарунок вишиванку. Потім до нас почали звертатися з проханнями-замовленнями. І ось ми вийшли на промислове виробництво», – згадує Ольга Сорока.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!