Львів’ян запрошують в ботанічний сад на виставку сукулентів

2994 0
Виставку сукулентів проводитимуть з 11:00 до 18:00 год.
ФОТО: СОЦМЕРЕЖІ

ФОТО: СОЦМЕРЕЖІ

Завтра, 16 липня, у ботанічному саду ЛНУ імені І. Франка відбудеться виставка сукулентів – виду рослин, що здатні запасати у собі воду. Про це повідомили організатори.

Як йдеться у повідомленні, виставку сукулентів проводитимуть з 11:00 до 18:00 год у павільйоні біля оранжереї, що на вул. Черемшини, 44. Вхід безкоштовний, але потрібно купити квиток у ботанічний сад, який коштує 80-120 грн.

Читайте також: У Львові відбудеться виставка про історії тварин, які постраждали від війни 

На виставці можна буде оглянути сукуленти, які надасть Львівський клуб любителів кактусів. Можна буде побачити не лише популярні у колекціях види і сорти, а й унікальні та рідкісні екземпляри аденіумів, «рослин-мурашників». Також всі охочі зможуть отримати безкоштовну консультацію щодо вирощування й догляду за сукулентами.

Для довідки

Сукуленти – це сімейство зелених рослин, родом із посушливих районів Південної Америки й Африки. Вони мають здатність утримувати у собі воду протягом тривалого часу. На сьогодні існує понад 800 видів, найвідоміші з них – кактуси та алое.

Нагадаємо, ботанічний сад імені Івана Франка вперше за три роки відкрили для відвідування. До середини жовтня він буде доступним для всіх охочих.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!