Львів'янка відмовилася від участі в конкурсі «Міс Україна 2023» через зв'язок інших учасниць з рф

9323 0
Конкурс «Міс Україна 2023» потрапив у скандал через зв'язок учасниць з росією.
Фото: Вікторія Макарова/ Інстаграм дівчини

Фото: Вікторія Макарова/ Інстаграм дівчини

У соцмережах вибухнув скандал через конкурс «Міс Україна 2023». Деяких учасниць звинувачують у зв'язках з росією. Через це львів'янка Вікторія Макарова відмовилася брати участь в конкурсі. Про це дівчина заявила на своїй сторінці в Інстаграм. 

«Я прийняла рішення не брати участь в конкурсі. На жаль, я не знала, хто буде серед учасниць, інформація, яка з'явилася на просторах Інтернету для мене шокуюча і неприйнятна. Мої моральні принципи та гідність важливіші. Нічого спільного з людьми, які хоч якось пов'язані з росією або замовчують геноцид українського народу, я не хочу мати», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що про зв'язок учасниць конкурсу з рф повідомив блогер Андрій Лузан. Він з'ясував, що деякі з них вже давно не живуть в Україні, мають зв'язки з рф і навіть займалися ескортом. Наприклад, Ксенія Магера. За його словами, дівчина дружить з росіянами і за кордоном відвідує ресторан російського олігарха, який очолював штаб Путіна на виборах. Крім того, дівчина жодного разу не висловилася про повномасштабне російське вторгнення. Навіть у дні масованих ракетних атак вона публікувала в соцмережах фото з відпочинку. 

Читайте також: НАЗК внесло до переліку спонсорів війни тютюнову компанію, яка планує збудувати завод на Львівщині 

Зокрема, учасницею є Катерина Чувашова, яка, за словами Лузана, є дочкою співробітника ФСБ. Він був заарештований за злив інформації про позиції ЗСУ. А також Ірина Піляєва , яка зустрічається з московським ресторатором Олександром Орловим. Раніше він був співзасновником конкурсу краси.

Для довідки

Національний конкурс «Міс Україна» проводиться в Україні щороку з 1991 року. Це проєкт, який має ексклюзивне право представляти Україну на Міжнародних конкурсах Miss World, Miss Earth та Miss International. 

У 2023 році процес визначення переможниці відбуватиметься завдяки онлайн голосуванню. Кожен українець зможете віддати свій голос за фавориток, обравши необхідні номінації.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!