Політична реклама

Львів'янкам розкажуть про основи підприємництва

1488 0
11 червня у Львові розпочнеться безкоштовне навчання для жінок з основ підприємницької діяльності. Наразі триває відбір учасників третьої групи тренінгів.

Для львів’янок проведуть тренінговий курс з основ підприємницької діяльності, який складається із 10-ти занять і спрямований на підвищення знань та навичок  жінок, які хочуть започаткувати, розвивати власний бізнес, підприємницьке мислення. – повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Також відбудеться зустріч з керівницею успішного львівського підприємства (майстер-клас на підприємстві, обмін досвідом). Жінки візьмуть участь у круглих столах, фокус-групах. Навчання відбуватимуться у Львівському міському центрі підтримки бізнесу.

Відбір на навчання відбувається шляхом розгляду поданих заяв-анкет. До уваги береться мотивація учасниць, їхнє бажання навчатись.

Зразок заявки-анкети можна отримати також в 429 каб. (відділ економічного розвитку УЕ ДЕП, т.297-57-64, ел.адреса: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!