Політична реклама

Львів'яни можуть поповнювати електронний рахунок з карток ПриватБанку

1508 0
Від сьогодні користувачі Яндекс.Грошей можуть поповнити електронний рахунок з карток, випущених ПриватБанком. А зняти гроші — у будь-якому з його банкоматів в Україні.

Щоб перерахувати гроші з рахунку картки на електронний, не обов'язково прив'язувати її до Яндекс.Грошей або пам'ятати всі банківські реквізити, - повідомляє прес-служба компанії.

Процес поповнення дуже схожий на купівлю в інтернет-магазині — користувач просто вводить дані картки, і гроші перераховуються. Комісія за поповнення фіксована та складає приблизно 13 грн.

З метою додаткової безпеки, поповнення можливе лише з перевіркою за протоколом 3-D Secure — власник картки має ввести одноразовий код, який банк надішле йому в смс. Клієнти будь-якого українського банку, що стане надавати таку можливість, також отримають змогу поповнювати електронний рахунок з картки.

Знімати гроші з електронного рахунку можна в будь-якому з понад 8100 банкоматів ПриватБанку по всій країні. Власник рахунку залишає заявку на сайті Яндекс.Грошей, зазначивши телефонний номер, а банк надсилає одержувачу повідомлення, коли гроші можна забрати в банкоматі. Комісія складає 3% від суми плюс 4 грн. Можливість вивести Яндекс.Гроші через банкомат доступна всім ідентифікованим користувачам сервісу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!