На правах реклами

Львів'яни можуть скористатися знижками на пальне на різдвяні свята від АЗК ОККО

2207 0
Мережа пропонує спеціальні знижки з 6 по 8 січня включно.
Фото: ОККО

Фото: ОККО

Мережа АЗК ОККО спільно з Райффайзен Банком підготували для львів'ян бонуси на заправку. Про це повідомили у пресслужбі мережі.

Так, з 6 по 8 січня включно, заправляючись на будь-якій АЗК мережі ОККО та розраховуючись карткою Visa Fishka або Visa Business Fishka від Райффайзен Банку Аваль, за кожен літр бензину або дизельного пального клієнти отримують балами на картку Fishka 5 гривень та 2 гривні за літр газу.

Всі інші клієнти зможуть отримати балами на картку Fishka 4 гривні за літр бензину чи ДП та 1,5 гривні за літр газу. Ця пропозиція не сумується з іншими знижками від Fishka.

Бали на бонусний рахунок картки Fishka нараховуються миттєво, а доступними до списання стають через 24 години. Обмеження за кількістю літрів та кількості заправок відсутні. Акція діє ‪з 00:01 06 січня по ‪23:59 08 січня 2021 року на усіх АЗК мережі.

Довідка:

Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує 410 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє також найбільша мережа закладів харчування в дорозі, які працюють під брендами Hot café, A la minute, Pasta Mia і Meiwei. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування нафтопродуктів. У мережі ОККО діє 10 власних нафтобаз, 1 ГНС, 19 стаціонарних і мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.

 

 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!