Львів’яни скаржаться за запарковану велодоріжку на вулиці Бандери

6976 0
Щойно відремонтована вулиця дуже скоро стала запаркованим простором.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

На вулиці Степана Бандери у Львові скаржаться на запарковані автомобілями велодоріжки. Про це на сторінці у Фейсбуку повідомила громадська організація «Зручне місто», а також Гаряча лінія міста Львова.

Читайте також: Ремонтна кампанія у Львові. Коли відкриють вулиці Бандери, Хмельницького і Пекарську

«Мешканці Бандери обурені: щойно відремонтована вулиця для всіх стає запаркованим простором, а податки, які були використані на ремонт, просто змарновані через запарковані машини, які знищать весь хідник і через 2-3 роки вулиця знову перетвориться на те місце, де неприємно перебувати», – йдеться на сторінці ГО.

Вони звернулися до ЛКП «Львівавтодор» та міського голови Андрія Садового, аби повпливати на ситуацію, доки вона не стала критичною. Окрім цього, користувачі радять скерувати інспекторів з паркування на вулицю Степана Бандери, 19, де припарковані автомобілі блокують рух велодоріжкою.

Читайте також: У Львові відкрили для проїзду дві вулиці

Водночас як повідмили у відповідь в управлінні безпеки міста, на ділянці вулиці ще не встановили відповідні знаки та не нанесли розмітки. Після цього ділянку будуть опрацьовувати інспектори з паркування щоденно з залученням евакуаторів.

Нагадаємо, цього понеділка, 23 серпня, у Львові відкрили для проїзду громадського та приватного транспорту частину вул. С. Бандери, зокрема на ділянці від вул. Чупринки до вул. Коновальця. Ремонт всієї вулиці планують завершити до кінця цього року.

Фото ГО «Зручне місто» та Гаряча лінія Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!