Львів'яни стали призерами міжнародного турніру з боксу

759 0
Львів'яни здобули чотири срібні та одну бронзову медаль.
Фото: управління спорту ЛМР

Фото: управління спорту ЛМР

В угорському місті Дебрецені завершився міжнародний турнір з боксу класу «А» Istvan Bocskai Memorial-2024. Львівські боксери повертаються зі змагань з нагородами. Про це повідомили в управління спорту ЛМР.

Олександр Гриців, виступаючи у вазі +92 кг, зумів дійти до фіналу турніру, де поступився боксеру з Київщини Дмитрові Ловчинському. Андрій Тишковець (вага до 48 кг) у фіналі поступився казаху, а Дмитро Куля (до 75 кг) – чернігівцю Павлу Іллюші. У результаті, в усіх спортсменів срібні медалі.

Читайте також: Львів'яни здобули 9 нагород на чемпіонаті України з боксу

На подіум також піднімалися Анастасія Саранюк (до 70 кг) та Даниїл Заморило (до 63, 5 кг), В Анастасії – срібна медаль, у Даниїла – бронзова.

Нагадаємо, що представник Львівщини у складі збірної України 21-річний Данило Заморило переміг Султана Мусінова із Казахстану у турнірі з боксу. 

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: спорт, бокс

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!