Політична реклама

Львів'яни зможуть бачити затори в місті онлайн

7145 0
Яндекс.Затори тепер оцінюють завантаженість Львова за десятибальною шкалою. На головній сторінці Яндекса та на maps.yandex.ua з'явився "світлофор", який показує мешканцям міста ситуацію на дорогах у балах.

Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Яндексу.

Від 1 до 3 балів — дороги вільні, 4–6 — рух ускладнено, 7–8 — серйозні затори, 9–10 — місто стоїть. Інформація оновлюється щочотири хвилини та доступна також у мобільних програмах Яндекс.Карти і Навігатор.

Львів — третє українське місто після Києва та Одеси, для якого Яндекс показує бал заторів. 2010 року тут було запущено детальну карту завантаженості доріг. Вона доступна і на maps.yandex.ua, і в мобільних програмах Яндекс.Карти та Навігатор. Щодня ними користуються понад 150 тисяч українців.

Статистику та факти про завантаженість львівських доріг читайте у дослідженні Яндекса "Автомобільні затори у Львові. 2013–2014".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!