Львів’янин виборов два «срібла» на Іграх Нескорених у Дюссельдорфі

782 0
Наразі триває другий змагальний день чемпіонату у Німеччині. ї
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Львів’янин Володимир Гера виборов 2 срібні медалі на Іграх Нескорених, які проходять у Дюссельдорфі, що у Німеччині. Про це повідомила Львівська міськрада. 

Володимир штовхав ядро у класі IF7 і показав результат 4,84 метра. Також він посів друге місце у метанні диску з результатом 10.50 метрів. 

Зазначимо, що Володимир Гера – військовослужбовець Збройних сил України (24-та окрема механізована бригада). 1 вересня 2014 року отримав поранення спинного мозку поблизу луганського аеропорту. Брав участь на львівському етапі Invictus Games, зокрема виступав у таких видах спорту: плавання та настільний теніс.

Читайте також: У Львові вперше відбулися Всеукраїнські «Ігри Нескорених». Фото

Нагадаємо, що збірну України на цьогорічних змаганнях представлять 25 учасників, серед яких львів'яни Дмитро Козак, Павло Лучків та Володимир Гера.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!